Om Scaleit - biler uten for kontorlokalene

Om oss

Sartorius vekt

Scaleit har vært leverandør til Norsk industri og næringsliv siden 1971.  Som Norges eneste fullsortiments vektleverandør kan vi tilby komplette løsninger, og vi vil alltid kunne tilby den tekniske løsning hver enkelt kunde er best tjent med.

Ettersom vi ikke er eid av noen produsent står vi også helt fritt til å velge hvilke produsenter vi vil representere.  Vi har alltid valgt å fokusere på at våre produkter skal ha høy kvalitet, lang levetid og derved god totaløkonomi for kunden.  Derfor har vi alle typer kunder på vår referanseliste, fra den minste torghandler til de største konsern og entreprenører.

Vi fokuserer ikke bare på selve vekten men også på systemet rundt, slik som bommer og adkomstkontroll, fotodokumentasjon med mer, og programvaren som styrer det hele.  Vi har utviklet vår egen programvare siden 1980-tallet, og har stor kompetanse på dette feltet.  Vi har systemer for enkeltstående anlegg og for store konsern med sentrale servere og avdelingskontorer.  Vi jobber også mye med mobile dataløsninger.  Våre systemløsninger er skalerbare, og det betyr at selv om man starter med enkle og rimelige løsninger kan man bygge ut og oppgradere løsningene etter hvert som man vokser og kravene øker.

Har du et udekket behov innen mål og vekt?  Ser du etter løsninger?  Ta kontakt med oss, så finner vi sammen en løsning som fungerer for deg.

Les vår personvernerklæring HER.

Kontakt oss:           Tlf: 64 83 67 50           Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           Scaleit Romania           Scaleit USA          Scaleit salgs og leveringsbetingelser

© Scaleit AS - Personvernerklæring
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.