Referanser

Norges største leverandør av bilvekter og tilhørende utstyr

Scaleit har levert godt over 1000 bilvekter til bergindustri og miljøanlegg.

Som totalleverandør kan vi bistå og levere alt som tilhører et bilvektsystem. Vi har kompetanse i alle ledd fra planlegging til installering og leverer foruten selve vekten, alle produkt som programvaren, pc, kamera, bommer, lys, display, mobilt kontor m.m.

Vi har en lang referanseliste som vi gjerne viser frem på forespørsel, men noen av våre kunder er:

  • ØRAS
  • Feiring Bruk AS
  • Gunnar Holth Grusforretning AS
  • ROAF
  • Ragn-Sells AS

 

Mottakssystemer for fisk

Vi har i samarbeid med Latech AS og K2 Solutions - Multipack, satt opp mange mottakksanlegg for fisk. Røst Sjømat AS og Hovden Fiskeindustri AS er noen av disse.

Automatisk innveiing av fisk fra båt til mottak og veiing av fisk før og etter sløying. Godkjent for kjøp og salg.

Røntgenmaskin til TINE Meieriet Ørsta

Scaleit AS, inngikk nylig kontrakt med TINE Meieriet på Ørsta om levering av røntgenmaskin av merket Dylog Hitech.

TINE Meieriet på Ørsta er et spesialanlegg som produserer en rekke ulike ostetyper. Blant alle ostetypene som produseres på Tine Meieriet på Ørsta er kanskje Snøfrisk og Edamer de mest kjente, men også Norvegia, Namdalsgomme, Mølsgomme, Gudbrandsdalsost og en rekke andre oster blir produsert her.

For å sikre at intet uønsket finner veien til forbrukerens gane, har TINE Meierier besluttet å investere i røntgenmaskin fra Scaleit.

Røntgenmaskinen er fra produsenten Dylog Hitech som leverer røntgenmaskiner til næringsmiddel- og farmasiindustrien. De har et svært godt renommé, har levert over 5000 røntgenmaskiner på verdensbasis og blant deres kunder finner vi anerkjente næringsmiddelprodusenter som Nestlé, Danone, Bonduelle og Unilever.

Dylog Hitechs røntgenmaskiner tilfredsstiller og overgår de mest strenge miljø og hygieniske krav som finnes, og er laget for å oppdage fremmedlegemer og forurensning i alle typer emballasje.

Blant gjenstandene røntgenmaskinene kan oppdage er metall, glass, stein, ben, keramikk og noen typer plast. Røntgenmaskinene er svært enkle å omstille, nærmest "Plug and Play" å installere og er utstyrt med svært avansert programvare som gjør maskinene nærmest selvlærende.

Røntgen maskiner til Diplom-Is

Scaleit AS, vant kontrakten om levering av 3 røntgenmaskiner til Diplom- Is og har i ettertid levert enda en.

For å imøtekomme de stadig økende kravene til sikkerhet innenfor næringsmiddelindustrien, og samtidig sikre at intet uønsket finner veien til forbrukerens gane, har Diplom-Is besluttet å investere i 3 nyerøntgenmaskiner fra Scaleit av merket Dylog Hitech.

Dylog Hitech leverer røntgenmaskiner til næringsmiddel- og farmasiindustrien og har over 20 års erfaring. De har et svært godt renomme, har levert over 5000 røntgenmaskiner og blant deres kunder finner vi anerkjente næringsmiddelprodusenter som Nestlé, Danone, Bonduelle og Unilever. To røntgenmaskiner skal erstatte eksisterendei Diplom-Is sine produksjonslokaler på Gjelleråsen og 1 i Diplom-Is avdeling Brevik. Disse røntgenmaskinene tilfredsstiller og overgår de mest strenge miljø og hygieniske krav som finnes, og er laget for å oppdage fremmedlegemer og forurensning i alle typer emballasje. 

Blant gjenstandene røntgenmaskinene kan oppdage er metall, glass, tenner, stein, benrester, skall, keramikk og noen  typer plast. Røntgenmaskinene fra Dylog Hitech er svært enkle å omstille, og nærmest "Plug and Play" å installere. Maskinene er utstyrt med svært avansert programvare som gjør maskinene nærmest selvlærende. Diplom-Is er imponert over hva disse røntgenmaskinene er kapable til å oppdage av fremmedlegemer, og gleder seg over å kunne gjøre sine produkter tryggest mulig for forbrukerne.

Visste du at.......

  • Scaleit veiet hovedcenen på Den Norske Opera slik at de kunne beregne hvor mye kulisser osv som kunne stå på scenen uten at det gikk utover gulvet. Scenen veide 50.000 kg.
  • Scaleit har levert Norges største jernbanevekt. 
  • Scaleit har levert Norges lengste bilvekt. Den består av 5 plasstøpte plattformer og er 36 m lang.

 

Scaleit leverer palleskanningssystemer til Posten/Bring

Scaleit AS, har nå levert 9 stk. Apache palleskanningssystemer til Postens fraktterminaler over hele landet.

Systemet skanner effektivt alt fra paller til esker, og gir en svært nøyaktig angivelse av vekt og volum. Lengde, bredde, høyde, volum og vekt registreres i løpet av 4 til 6 sekunder, og systemet kan innstilles slik at jekketralle, truck eller liknende kan stå sammen pallen under hele måleoperasjonen.

Apache volumskanner gir muligheten til optimal utnyttelse av lasterommet, og sørger dermed for økt kapasitet på Postens biler. Fraktgrunnlaget blir helt presist og grunnet den optimaliserte transportkapasiteten oppnås også en betydelig miljøbesparelse. Apache volumskanner har ingen problemer med oppmåling uansett hva emballasjen er, og selv der hvor det er brukt sort plast i innpakningen utføres oppmålingen korrekt.

Systemet er svært robust og driftssikkert. Registrering av ID, volum (mål), vekt og bilde skjer automatisk, og systemet har nøyaktighet fra 20x20x1 cm.

Posten har nå installert 8 volumskannere fra Tromsø i nord til Sarpsborg i sør, og har sikret seg opsjon på levering av ytterligere 3 anlegg fra Scaleit AS.

Kontakt oss:           Tlf: 64 83 67 50           Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           Scaleit Romania           Scaleit USA          Scaleit salgs og leveringsbetingelser

© Scaleit AS - Personvernerklæring
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.