Hjullastervekter

Vi fører hjullastervekter fra den finske produsenten Tamtron OY som er spesialist på dynamisk veiing, dvs. veiing for hjullaster i bevegelse.  Vektene leveres i flere forskjellige utførelser basert på samme monteringssett, slik at det er enkelt å finne den modell som passer best for hver enkelt kunde.  

Man kan starte med den enkleste og rimeligste modell og senere oppgradere uten ekstra kostnad hvis man ønsker dette.  Felles for alle våre hjullastervekter er lang levetid og enkel bruk, og alle våre kunder opplever at dette er produkter som betaler seg selv i løpet av kort tid.

Våre hjullastervekter kan selvfølgelig monteres på alle typer hjullastere.

Tamtron Power hjullastervekt

Tamtron Power er markedets ledende hjullastervekt, med touchskjerm og kraftig programvare som innebærer et nytt nivå av brukervennlighet for hjullastervekter 

Les mer …

Scaleit Tamtrans for hjullaster

TamTrans gir deg muligheten til å integrere din hjullastervekt med bilvekten.

Les mer …

Kontakt oss:           Tlf: 64 83 67 50           Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.           Scaleit Romania           Scaleit USA          Scaleit salgs og leveringsbetingelser

© Scaleit AS - Personvernerklæring
Nettstedet benytter cookies for måling av trafikk. Benytter du andre tjenester på vår nettside må du godkjenne vår personvernerklæring.